Tarinamme

Havelene on perheyritys

Kahden ihmisen unelma auttaa muita.

PASI: Olen ollut yrittäjänä vuodesta 2008, jolloin aloin toiminimellä tehdä kylpyhuoneremontteja. Ennen yrittäjäksi alkamistani työskentelin isossa remonttialan yrityksessä. Pian huomasin, että ison yrityksen palvelut tulivat todella kalliiksi asiakkaille. Isolla yrityksellä on isot menot ja loppujen lopuksi asiakas maksaa ne kaikki.

Halusin tuottaa asiakkaille palvelun edullisemmin sekä taata sen, että asiakkaat saavat myös hyvän palvelun. Omassa yrityksessäni pystyin palvelemaan asiakkaita yksilöllisemmin.

Kaksi vuotta myöhemmin perustimme vaimoni Ingan kanssa yhteisen yrityksen, nykyisen Havelene oy:n

Vuonna 2014 loukkaannuin työssäni, ja remonttityöt oli lopetettava. Onneksemme yrityksellä oli tuloja jo muustakin liiketoiminnasta, ja pystyimme jatkamaan. Tällä hetkellä minulla on tavoitteena auttaa pienyrittäjiä vaihtamaan maksupäätteen toimittajaa edullisemmaksi ja saamaan yrityksen kulut pienemmiksi.

INGA: Olen koulutukseltani kätilö/sairaanhoitaja. Minulla on aina ollut suuri halu auttaa ihmisiä, ja ammattini kautta olen sitä saanut tehdä. En aiemmin ajatellut voivani alkaa yrittäjäksi, mutta mieheni Pasin perustettua yrityksensä toimin hänen apunaan alusta alkaen, ja minuun iski kipinä siitä, että jonain päivänä minäkin elätän itseni näin.

Sattuman kautta törmäsimme suoramarkkinoinnin maailmaan. Suoramyynti on paikkansa lunastanut ja kasvava ala, joka antaa yrittäjille mahdollisuuden hyödyntää valmiiksi kehitettyä järjestelmää, jonka juuret ovat franchisingissa.

Aloimme markkinoida Euroopan vanhimman kahvitalon laatukahveja. Vuotta myöhemmin konseptiin tuli mukaan myös Zinzino Balance -tuotteet.

Sairaanhoitajana kuvittelin tietäväni, miten syödä oikein pysyäkseen terveenä. Luulin, että voimme saada terveellisesti syömällä kaiken tarvitsemamme. Mutta olin väärässä. Valitettavasti ruoan sisältämien vitamiinien ja mineraalien pitoisuus on vähentynyt merkittävästi viime vuosikymmeninä. Vain ani harva pystyy nauttimaan päivittäin niin monipuolista ruokaa, ettei tarvitsisi ravintolisiä.

Markkinoimillani tuotteilla sain oman terveyteni takaisin, ja siitä saakka reseptilääkkeeni ovat saaneet pysyä apteekin hyllyllä. Olen nyt pystynyt auttamaan lukuisia ihmisiä saavuttamaan tasapainon.

Olemme saaneet valtavasti apua yrittäjyytemme taipaleella. Ilman sitä apua, emme olisi enää yrittäjiä. Olemme saaneet apua sekä talouteemme että terveyteemme. Nykyisin nautimme siitä, että voimme tehdä työtä silloin kuin haluamme ja siellä missä haluamme.

Haluamme laittaa hyvän kiertämän:

Anna meidän nyt auttaa sinua

Mainokset