Tarinamme

Havelene on perheyritys

Kahden ihmisen unelma auttaa muita.

PASI: Olen ollut yrittäjänä vuodesta 2008, jolloin aloin toiminimellä tehdä kylpyhuoneremontteja. Ennen yrittäjäksi alkamistani työskentelin isossa remonttialan yrityksessä. Pian huomasin, että ison yrityksen palvelut tulivat todella kalliiksi asiakkaille. Isolla yrityksellä on isot menot ja loppujen lopuksi asiakas maksaa ne kaikki.

Halusin tuottaa asiakkaille palvelun edullisemmin sekä taata sen, että asiakkaat saavat myös hyvän palvelun. Omassa yrityksessäni pystyin palvelemaan asiakkaita yksilöllisemmin.

Kaksi vuotta myöhemmin perustin  yrityksen, nykyisen Havelene oy:n

Vuonna 2014 loukkaannuin työssäni, ja remonttityöt oli lopetettava. Onneksemme yrityksellä oli tuloja jo muustakin liiketoiminnasta, ja pystyimme jatkamaan. Tällä hetkellä minulla on tavoitteena auttaa pienyrittäjiä vaihtamaan maksupäätteen toimittajaa edullisemmaksi ja saamaan yrityksen kulut pienemmiksi.

INGA: Olen koulutukseltani kätilö/sairaanhoitaja. Minulla on aina ollut suuri halu auttaa ihmisiä, ja ammattini kautta olen sitä saanut tehdä. En aiemmin ajatellut voivani alkaa yrittäjäksi, mutta mieheni Pasin perustettua yrityksensä toimin hänen apunaan alusta alkaen, ja minuun iski kipinä siitä, että jonain päivänä minäkin elätän itseni näin

Haluamme laittaa hyvän kiertämän:

Anna meidän nyt auttaa sinua