Zinzino Balance

Onko sinulla jotain seuraavista: väsymystä, iho-ongelmia, keskittymiskyvyttömyyttä, masennusta, mielialavaihteluja, niveloireita?

Jos rasvahappotasapaino on heikko, se näkyy usein fyysisten oireiden lisäksi alakuloisuutena, masennuksena, levottomuutena, vihaisuutena ja ahdistuksena. Se vaikuttaa myös oppimiseen, tiedon analysointikykyyn, päätöksentekokykyyn ja keskittymiseen

Onko sinulla tai suvussasi diagnostisoitu sairaus, kuten reuma, astma, psoriasis, sydän-verisuonisairaus, nivelsairaus, korkea verenpaine, syöpä tai muu krooninen sairaus. Mikäli vastasit yhteenkin näistä ”kyllä”, niin sinulla on elimistössäsi jonkin asteinen krooninen tulehdus, joka pitää kukistaa NYT suojellaksesi omaa terveyttäsi tulevaisuudessa

Sairaanhoitajana olen nähnyt, kuinka huonosti ihmiset voivat.Ruokavaliolla on suuri merkitys sairauksien synnyssä.Olen auttanut jo lukuisia ihmisiä voimaan paremmin laadukkaiden Balance-tuotteiden avulla. Useat ovat voineet vähentää lääkitystään.

Haluatko tietää oletko tasapainossa? Tarjoamme ainutlaatuisen testin tasapainosi selvittämiseen.  Testin voit tilata minulta tai alla olevan linkin kautta verkkokaupasta. Hyvinvointitilaisuuksissa on myös mahdollisuus testaukseen. Testi lähetetään tutkittavaksi Vitas As laboratoriin Osloon ja tuloksen saa kolmen viikon sisällä. Hintaan kuuluu myös testin tulkinta ja jatkohoito-ohjeet, jos ruokavaliossa on korjattavaa.

Nyt UUTUUS- myös täysin vegaani Balance oil

Zinzino BalanceOil Vegan on luonnollinen ravintolisä, joka kasvattaa omega-3 rasvahappotasoja elimistössä ja auttaa saavuttamaan optimaalisen omega 6 ja omega 3 -rasvahappojen tasapainon vain 120 päivässä. BalanceOil Vegan sisältää merellistä mikroleväöljyä, johon on lisätty erityisen polyfenolipitoista oliiviöljyä sekä puhdistettua Echium-siemenöljyä. Tuote on helppo ja turvallinen annostella ja imeytyy tehokkaasti elimistöön. Pullo sisältää 200ml (6.6 fl oz) per pullo.

  • Optimaalinen aivojen toiminta
  • Tekee hyvää sydämelle
  • Tehostaa immuunipuolustusjärjestelmää

Tilaa maksutonhyvinvointitilaisuus kotiisi, työpaikallesi tai harrastusporukalle.

Palvelut: terveysluennot, rasvahappotasapainomittaukset sekä tulosten tulkinta. Ohjaus ruokavaliomuutoksessa.

Lisätietoja ja tilaukset puhelimitse.

Muita tuotteitamme:

xtend sisältää mikro- ja fytoravinteita, joita tarvitaan täydentämään ruokavaliosi – 22 välttämättömän vitamiinin ja mineraalin lähde.

Zinzino LeanShake on herkullinen ja ravitseva ateriakorvike.

Onko sinulla univaikeuksia, sterssiä tai matalaa mielialaa?

Viva on luonnollinen ravintolisä, joka voi parantaa mielialaa ja yleistä hyvinvointia monella tavalla. Viva auttaa lievittämään tavallista stressiä ja lisää myönteistä mielialaa tukemalla hermoston ja aivojen terveellistä toimintaa sekä normaalia psyykkistä ja henkistä toimintaa.

Se auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta. Useat viimeaikaiset kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet Vivan tehokkuuden, joka vaihtelee pienistä parannuksista elämää mullistaviin muutoksiin.

Viva on yhdistelmä viittä B-vitamiinia, jodia ja C-vitamiinia sekä affron®-uutetta, joka on vakioitu ja patentoitu uute puhtaista ja ensiluokkaisista espanjalaisen maustesahramin (Crocus sativus L) luoteista.

 

Haluaisitko näyttää kauniimmalle?

Uudella ihoseerumilla on saatu loistavia tuloksia mm. eri iho-ongelmien hoidossa, kuten ihottumat ja akne.

Kosteuttaa ja pehmentää ihoa, parantaa ihon kimmoisuutta ja lujuutta, vähentää juonteita ja ryppyjen ilmestymistä.

Ihonhoitokonseptillamme ihon elastisuutta on voitu parantaa yli 36 %:lla

Lisätietoa tuotteista puhelimitse tai sähköpostilla

Voit tutustua tuotteisiin täältä