Zinzino-kahvit ja -keittimet

Haluaisitko mahdollisuuden tarjota ystävillesi hyvän cappuccinon ruuan jälkeen? Tai ehkä haluat itse nauttia kupillisen espressoa aamulla tai kupin teetä illalla.

Zinzinon espressokeitin on helppohoitoinen ja luotettava. Se takaa korkealaatuisen juoman joka kerta. Pieniltä plantaaseilta käsinpoimituista pavuista valmistetulla kahvilla saat helposti pientä ylellisyyttä arkeesi – kokemus vailla vertaa.

Tiesitkö, että kahvi on myös terveysjuoma? Harvat meistä tietävät, että kahvi ei ainoastaan sisällä hyviä ravintoaineita vaan se on merkittävä pantoteenihapon (B5-vitamiini) lähde (2-4 kuppia päivässä). Viimeisimpien tutkimusten mukaan pantoteenihappo vaikuttaa normaaliin henkiseen suorituskykyyn sekä väsymyksen ja uupumuksen vähentymiseen.

Vihreissä kahvipavuissa on noin 1000 ravintoainetta ja paahdon mukana määrä lisääntyy 300:lla. Voimme siis nauttia kahvin herkullisesta mausta hyvällä omallatunnolla tietäen, että kahvi on hyvä ravintoaineiden lähde. Kahvissamme on neljä kertaa enemmän antioksidantteja kuin vihreässä teessä.

Rombouts & Malongo on 120 vuotta vanha perheyritys. Se on erittäin tunnettu tuotemerkki Keski- ja Etelä-Euroopassa. Lukuisat Michelin tähden ravintolat tarjoavat heidän kahviaan aivan samoista podeista tehtyinä kuin meillä Zinzinon asiakkaina on mahdollisuus nauttia omassa kodissamme.

Vuodesta 2005 Zinzino on tuonut tätä laatukahvia meille Pohjoismaihin.

Rombouts & Malongo oli ensimmäinen paahtimo, joka ryhtyi FairTrade-yhteistyöhön. Tämä tapahtui jo vuonna 1992. Siitä lähtien yritys on ollut Euroopan Reilun kaupan kahvintuottajista suurin.

Juomalla reilun kaupan kahvia autamme pienviljelijöitä.

Vuodesta 2011 alkaen kauttamme on saanut näitä erinomaisia kahveja.

 

coffee-983955__340